Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 25410 73691

Η εταιρεία

Η FCS έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της παροχής υπηρεσιών στις αρχές του 1993 αναλαμβάνοντας καθαρισμούς και συντηρήσεις πολυκατοικιών. Μέσα σε λίγα χρόνια άρχισε να εξαπλώνεται και σε άλλους τομείς καθαρισμού, έχοντας σαν πρώτο της μέλημα την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με σταδιακά και σταθερά βήματα απέκτησε μοναδική τεχνογνωσία στον χώρο. Κατά τη διάρκεια της ολοένα αναπτυσσόμενης πορείας συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο τις υγιεινής και της καθαριότητας, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του κόσμου και καθιστώντας τη, την μεγαλύτερη εταιρεία Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Το καθαρό διαρκεί περισσότερο.

Ως συνέπεια της αποτελεσματικότητάς της προέκυψε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία μηχανημάτων καθαρισμού. Ο λόγος γίνεται για τη Nilfisk η οποία έθεσε την FCS ως αποκλειστικό και γενικό αντιπρόσωπό της στη Αν. Μακεδονία και τη Θράκη, αναλαμβάνοντας την πώληση και το service των μηχανημάτων καθαρισμού της Nilfisk.

Σήμερα η FCS με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας μετράει πάνω από 200 άτομα δυναμικό προσφέροντας στους πελάτες της το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στις τοπικές κοινωνίες πολύτιμες θέσεις εργασίας.