Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 25410 73691

Καθαρισμός Στρωμάτων

Το στρώμα στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας. Ακόμα και ένα εντελώς καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκήτων μικροβίων και βακτηριδίων.

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα με διάφορα υγρά του σώματός μας. Επίσης, η σκόνη, οι τρίχες, αλλά και νεκρά κύτταρα του σώματος σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, κ.α.

Έπειτα από επιστημονικές έρευνες καταλήγουμε στο ότι το 80% των αλλεργικών ασθμάτων προέρχεται από τα ακάρεα που ζουν και αναπτύσσονται στο στρώμα σας.

Για το λόγο αυτό η FCS βρίσκεται πάντα δίπλα σας προσφέροντάς σας τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων σας.

fcs katharismos strwmatwn

Με ένα σας τηλεφώνημα ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας και σας προσφέρουμε τόσο τις υπηρεσίες μας, όσο και τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο θέμα των βιολογικών καθαρισμών στρωμάτων. Με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό το οποίο έχουμε διαλέξει με κριτήριο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, με σύγχρονο εξοπλισμό και άκρως οικολογικά απορρυπαντικά η FCS σας προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε τιμή προσαρμοσμένη στα μέτρα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις μοναδικές μας προσφορές.

fcs katharismos strwmatwn